16 Νοε 2014

ROB HALFORD:Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία του επόμενου άλμπουμ JUDAS PRIEST,ήδη γράφονται τα riffs!



 Πριν από το πρόσφατο τελευταίο album των Judas Priest "Redeemer ofsouls" και τον προηγούμενο δίσκο "Nostradamus" υπήρχε ένα κενό της τάξεως των έξι χρόνων. Από ότι φαίνεται οι fans δεν θα χρειαστεί να περιμένουν τόσο για τη συνέχεια:
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος frontman Rob Halford μίλησε για το μέλλον της μπάντας σε μια πρόσφατη εμφάνιση στη ραδιοφωνική εκπομπή ‘Trunk Nation’ με τον Eddie Trunk (μέσω Blabbermouth), λέγοντας ότι "πηγαίνω στα παρασκήνια κάθε βράδυ [κατά την περιοδεία της στη Βόρεια Αμερική], και ο [κιθαρίστας] Richie [Faulkner] jammάρει. Αυτός ο τύπος δε σταματά ποτέ να παίζει κιθάρα. Και μπαίνω μέσα και λέω, "τι παίζεις τώρα?" [και λέει] "δεν ξέρω." "Γράψ’το αμέσως στο iPhone σου αυτή τη στιγμή!"
Και ο Halford συνεχίζει, "και εκείνος παίρνει το iPhone και το βάζει κάτω και το γράφει. Το κάνει αυτό το πράγμα σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας για το ‘Redeemer of Souls’. Οπότε αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα riffs έχουν αρχίσει ήδη να συσσωρεύονται, οι ιδέες είναι πάρα πολλές. Είμαι έτοιμος να κάνω έναν καινούριο δίσκο Judas Priest. Εκεί είμαστε και επικεντρωνόμαστε αυτή τη στιγμή."


Για το Rock Overdose,
Ηλίας 'Nerevarine' Κυτίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου