4 Δεκ 2016

KIRK HAMMETT: Ο DAVE MUSTAΙNE δεν μπορουσε να ξεπεράσει την οργή, την λύπη & την απογοήτευση εξαιτίας της απόλυσής τους από τους METALLICA

KIRK HAMMETT: Ο DAVE MUSTAΙNE δεν μπορουσε να ξεπεράσει την οργή, την λύπη & την απογοήτευση εξαιτίας της απόλυσής τους από τους METALLICA
 Σε μια πρόσφατή του συνέντευξη, ο κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett, δήλωσε ότι η εμφάνιση του Dave Mustaine στην σκηνή με τους Metallica στην 30ή επέτειο της μπάντας, βοήθησε τον frontman των Megadeth να ξεπεράσει την οργή, την λύπη και την απογοήτευση που ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια, εξαιτίας της απόλυσής του από τους Metallica.

 “Ξέρετε, ποτέ δεν είχα εγώ κάποιο πρόβλημα με τον Dave. Πάντα τον έβλεπα ως κάποιον που είναι πολύ θυμωμένος, λυπημένος και απογοητευμένος λόγω της απόλυσής του από τους Metallica και ποτέ δεν μπορούσε να το αφήσει πίσω του. Πάντοτε όμως έδειχνα κατανόηση και συμπόνια γιατί καταλάβαινα τον λόγο που εκνευριζόταν. Είναι όπως σε αφήνει η γυναίκα σου, πραγματικά. Το να σε διώχνει η μπάντα σου είναι απαίσιο. Ποτέ δεν με έχουν διώξει, αλλά μπορώ να καταλάβω πόσο απαίσια εμπειρία μπορεί να είναι. Οπότε καταλαβαίνω γιατί αντιδρούσε έτσι όλα αυτά τα χρόνια”

 Και συνεχίζει: Αυτό που κάναμε το 2011 με την 30ή επέτειο των Metallica, όπου έπαιξε μαζί μας τα κομμάτια του "Kill Em' All" στη σκηνή, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Ένιωσα πολύ ωραία. Και νομίζω πως από τότε έχουν φτιάξει οι σχέσεις μας”.

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου