8 Δεκ 2016

Ο Josh Klinghoffer ενοχλήθηκε από τα κινητά και σταμάτησε να παίζει το Californication! (vid)



 Πολλή συζήτηση έχει γίνει τελευταία για τη χρήση κινητών τηλεφώνων στις συναυλίες. Όλοι θυμόμαστε τις αντιδράσεις των David Draiman (Disturbed) και Corey Taylor, ενώ ακόμα πιο πρόσφατα είδαμε το σχέδιο των Guns N’Roses και άλλων συγκροτημάτων για την απαγόρευση των κινητών.


 Ο Josh Klinghoffer των Red Hot Chili Peppers φαίνεται πως συμφωνεί με όλα αυτά και επέλεξε έναν πιο έμμεσο και ευφάνταστο τρόπο για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τα πολλά κινητά τηλέφωνα που είδε στη συναυλία των Peppers στο Torino της Ιταλίας. Κατά τη διάρκεια του μαγικού σόλο του ‘Californication’, ο κιθαρίστας άφησε την κιθάρα του και πήρε το smartphone του για να τραβήξει το πλήθος.

 Πάντως, όπως αναφέρουν οι fans των RHCP σε Twitter και Reddit, έχει παραγίνει το κακό στις πρόσφατες εμφανίσεις των Καλιφορνέζων στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει ένας φίλος της μπάντας: "Ήμουν στη συναυλία τους στο Λονδίνο, δύο σειρές πριν από τα διαχωριστικά, μέσα στην αρένα… Και το κοινό ήταν φρικτό. Άνθρωποι να βιντεοσκοπούν κάθε κομμάτι, ελάχιστοι να χοροπηδούν ή να χορεύουν… Και για να είμαι ειλικρινής, οι περισσότεροι κοντά μου ήταν πραγματικά εκεί για να δουν από κοντά τις Babymetal (σ.σ. ιαπωνικό girl band που άνοιξε τα live των Peppers στο Ηνωμένο Βασίλειο). Και είναι τόσο κρίμα γιατί η μπάντα έπαιξε με γαμάτο τρόπο κομμάτια όπως το Higher Ground και το Right On Time".

 Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το live των Red Hot Chili Peppers στην Ιταλία:



by straightonmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου