13 Δεκ 2016

Οι Green Day ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ!



 Με τα μουσικά ντοκιμαντέρ να γίνονται όλο και πιο πολύ «της μόδας», οι Green Day ετοιμάζουν ήδη το δικό τους, το οποίο θα τιτλοφορείται ‘Turn It Around: The Story of East Bay Punk’ και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

 Μέσω σπάνιου footage από εκατοντάδες συναυλίες της εποχής, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και πλήθος συνεντεύξεων από τους μουσικούς που ήταν παρόντες στις απαρχές της λεγόμενης East Bay Punk σκηνής, το νέο αυτό ντοκιμαντέρ φιλοδοξεί να μας γυρίσει πίσω στα ’80s-early 90’s, και στη γέννηση της σκηνής που ανέδειξε, μεταξύ άλλων, και τους Green Day.


 Στο ντοκιμαντέρ θα εμφανιστούν αρκετοί καλλιτέχνες εκτός των Green Day, όπως οι Rancid, ο Fat Mike των NOFX, ο Jello Biafra των Dead Kennedys και άλλοι, ενώ ειδική σημασία έχει ο αφηγητής του ντοκιμαντέρ, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον… «νονό της punk», Iggy Pop!

 Το ντοκιμαντέρ είναι στα σκαριά από το 2014 και ο Billie Joe Armstrong φρόντισε, με χθεσινή του ανάρτηση στο Instagram, να δώσει ένα μικρό teaser και να παραπέμψει το κοινό στο επίσημο site του ντοκιμαντέρ για περισσότερες πληροφορίες.



by straightonmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου