27 Δεκ 2016

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί για τον χαμό του George Michael



 Κατάντησε πλέον κλισέ να γράφουμε σε κάθε άρθρο-είδηση θανάτου καλλιτέχνη, το πόσο καταστροφικό ήταν για τον κόσμο της μουσικής το 2016… Πριν μερικές ημέρες ήταν ο κιθαρίστας των Status Quo, Rick Parfitt, όμως το θανατικό δεν σταμάτησε εκεί…



 Ανήμερα των Χριστουγέννων, έφυγε από την ζωή ο George Michael, που με την ερμηνεία του στο ‘Last Christmas’ των Wham!, είχε συνδεθεί όσο κανείς άλλος με την ημέρα αυτήν. Όπως είναι φυσικό, σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος στο άκουσμα του θανάτου του, κατέκλυσε το Διαδίκτυο με δεκάδες μηνύματα, εκφράζοντας την αμέριστη λύπη του για τον θάνατο του Γεώργιου-Κυριάκου Παναγιώτου, όπως ήταν το πλήρες όνομα του, κυπριακής καταγωγής, Βρετανού τραγουδιστή.


 «Χάσαμε άλλη μία ταλαντούχα ψυχή» έγραψαν οι Duran Duran, ο πρώην bandmate του στους Wham!, Andrew Ridgeley, έγραψε «Είμαι βαθιά θλιμμένος για την απώλεια του αγαπημένου μου φίλου», ενώ ο Elton John πρόσθεσε «Έχω σοκαριστεί. Ο πολυαγαπημένος μου φίλος – Η πιο ευγενική, η πιο γενναιόδωρη ψυχή, και ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης».



 Ας δούμε εδώ αναλυτικά μερικές από τις αντιδράσεις της, μουσικής και όχι μόνο, κοινότητας στα social media:






















Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elton John (@eltonjohn) στις






Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις














by straightonmusic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου