13 Ιαν 2015

Πως συσκευάζεται η μπύρα "Trooper" των IRON MAIDEN σε κουτάκια.


Οι θρύλοι Iron Maiden, μετά την επιτυχία της κυκλοφορίας της μπύρας του συγκροτήματος 'Trooper', η οποία μέχρι στιγμής είχε κυκλοφορήσει μόνο σε μπουκάλια, αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε κουτάκι των 500 ml!
Ο Bruce Dickinson, ο οποίος σχεδίασε και ανέπτυξε τη μπύρα μαζί με τον Martyn Weeks, τον επικεφαλής της ζυθοποιίας Robinsons δήλωσε σχετικά με αυτό ότι τα κουτάκια έχουν κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με τα μπουκάλια:
"Πρώτα, τα κουτάκια είναι πιο εύκολο να ανακυκλωθούν, απαιτούν λιγότερα υλικά για να κατασκευαστούν, κρυώνουν πιο γρήγορα και πιάνουν λιγότερο χώρο στο ψυγείο σας. Δεύτερον, δεν μπορούν να σπάσουν. Έτσι μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε αθλητικές εκδηλώσεις, κάμπινγκ, παραλίες αλλά και μουσικά φεστιβάλ που συνήθως απαγορεύονται τα γυάλινα μπουκάλια. Τρίτον, τα κουτιά αλουμινίου έχουν μεγαλύτερη προστασία από το φως και το οξυγόνο - οι μεγαλύτεροι εχθροί της μπύρας, οπότε διατηρείται φρέσκια για περισσότερο."
H μπύρα κυκλοφόρησε σε μπουκάλια τον Μάιο του 2013 και πούλησε περισσότερα από 5 εκατομμύρια μπουκάλια, καθώς διανεμήθηκε σε 40 χώρες.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες αλλά κι ένα βίντεο για το πως συσκευάζονται τα κουτάκια της μπύρας Trooper!



Από το Rock Overdose
Και τον Μιχάλη Ζουναράκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου