29 Ιαν 2015

Συνελήφθη ο μπασίστας των BLACK SABBATH, GEEZER BUTLER!



Σύμφωνα με το TMZ.com, ο μπασίστας των BLACK SABBATHGeezer Butler συνελήφθη χτες, μετά από μια συμπλοκή σε ένα bar στην Καλιφόρνια.
Ο 65χρονος μουσικός μπήκε στη φυλακή του Inyo County υπό το πλήρες όνομα του, Terence Michael Butler. Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος, δημόσια μέθη και βανδαλισμός και αφέθη ελεύθερος "αφού συνήλθε και έγινε η αναφορά", όπως δήλωσε ο σερίφης του Inyo County Department στο επίσημο δελτίο τύπου που ακολουθεί:





“Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 27ης Ιανουαρίου, δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημα που αφορούσε ένα λεκτικό και φυσικό καυγά που έλαβε χώρα στο Corkscrew Saloon, στο χώρο του Furnace Creek Ranch, του Death Valley National Park.
Αφού ο αναπληρωτής σερίφης έφτασε στο χώρο και πήρε καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, προσδιορίστηκε ότι υπήρξε μια λογομαχία που βαθμιαία οδήγησε σε σωματική αντιπαράθεση – που το αποτέλεσμα της ήταν να χτυπηθεί ένα άτομο και να σπάσει ένα παράθυρο. Ο Terence Michael Butler, ένας 65χρονος από το Beverly Hills της California, συνελήφθη για επίθεση σε βαθμό πλημμελήματος, δημόσια μέθη και βανδαλισμό.
Ο Butler εισήχθη στη φυλακή του Inyo County και αφέθη ελεύθερος αφού συνήλθε [από το μεθύσι] και έγινε η μηνυτήριος αναφορά.”

Ιδρυτικό μέλος των BLACK SABBATH, ο Butler είναι επίσης ο στιχουργός μερικών κλασικών κομματιών των Sabbath όπως τα “War Pigs”, “Iron Man”, “Paranoid” και άλλα.
Να θυμίσουμε ότι ο μπασίστας Geezer Butler, ο τραγουδιστής Ozzy Osbourne και ο κιθαρίστας Tony Iommi επανενώθηκαν το 2011 και κυκλοφόρησαν ένα comeback album το 2013 με τον τίτλο "13”.
Οι Sabbath θα βγάλουν ένα ακόμα τελευταίο studio CD και tour για αυτό το 2015, με τον Ozzy να λέει στο Esquire:

“Η δισκογραφική μας θέλει να κάνουμε ένα ακόμα δίσκο, και αποφασίσαμε να το κάνουμε, μαζί με ένα ακόμα tour και στο τέλος του tour απλά θα διαλυθούμε και θα επιστρέψω στα solo πράγματά μου.”

Από το Rock Overdose,
Και τον Ηλίας ‘Nerevarine’ Κυτίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου