5 Ιαν 2015

M.Friedman:"Ποτέ δεν είπα όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή μου στους Megadeth!"



Ο πρώην κιθαρίστας των Megadeth Marty Friedman σε πρόσφατη συνέντευξή του στο myglobalmind.com, εμέσως πλην σαφώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στη μπάντα, πετώντας το μπαλάκι στον Mustaine. Ως γνωστόν ο Friedman έφυγε από τους Megadeth το 2000, έχοντας ηχογραφήσει 5 albums μαζί τους, μεταξύ των οποίων τα Rust In Peace και Countdown To Extinction. Αργότερα, πήγε στην Ιαπωνία όπου ζει από το 2003 και έχει χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα ως tv persona.


Άλλωστε και ο ίδιος ο ηγέτης των MegadethDave Mustaineείχε δηλώσει σε συνέντευξή του το καλοκαίρι πως έχει κουραστεί να τον ρωτάνε συνεχώς για ενδεχόμενη επιστροφή του Friedman αλλά και του πρώην drummer Nick Menza στο line up της μπάντας.
Παρόλα αυτά όμως, για μια ακόμη φορά ο Mustaine βρίσκεται σε αναζήτηση τόσο κιθαρίστα όσο και drummer μιας και οι Chris Broderick και Shawn Drover έφυγαν από τη μπάντα πέρσι. 

Ο ίδιος ο Friedman απαντώντας πρόσφατα σε σχετική ερώτηση είπε: "Ξέρω πως ο κόσμος θέλει να μάθει. Δεν έχω όμως κάποια απάντηση.Δεν έχω πει ποτέ όχι στη ζωή μου, επομένως...ποιός ξέρει; Πραγματικά, δε ξέρω!"
Τον περασμένο Αύγουστο ο Friedman ομολόγησε πως έπρεπε να αφήσει τους Megadeth καθώς αισθανόταν πως δεν ήταν τίμιος απέναντι στους οπαδούς, οι οποίοι πλήρωναν να τον δούν ενώ κι εκείνος δεν απολάμβανε αυτό που έκανε! Από την άλλη πλευρά ο Mustaine, πριν λίγο καιρό δήλωσε πως έχει εξαιρετικά νέα να ανακοινώσει σύντομα....


Πηγή: myglobalmind.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου