13 Ιαν 2015

Οι AC/DC θα εμφανιστούν στα GRAMMY AWARDS!

Η πρώτη εμφάνιση του 57ου show των Grammy Awards ανακοινώνηθηκε και περιέχει ποικιλία νέων και θρυλικών καλλιτεχνών. Ονόματα όπως ο Eric Church, η ποπ-σταρ Ariana Grande και ο τραγουδιστής/συνθέτης Ed Sheeran καθώς και οι βετεράνοι hard-rockers AC/DC (Grammy-winning act) μαζι με την επι επτά φορές νικήτρια στο διαγωνισμό αυτό Madonna είναι μερικοί από αυτούς που θα δώσουν το παρόν με την εμφάνιση τους φετος. Το μοναδικό αυτό line-up μας προετοιμάζει για μια σίγουρα απίθανη νύχτα με πολλή και όμορφη μουσική. Λαμβάνοντας χώρα στο Staples Centerστο Los Angeles, το μεγάλο αυτό γεγονός θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά σε High-definition εικόνα και 5.1 Surround Sound System στο CBS Television Network την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, 2015 από τις 8:00 έως τις 11:30 μ.μ. (ET/PT)
Την παραγωγή του 57oυ Grammy Awards Show αναλαμβάνει η AEG Ehrilch Ventures για την Recording Academy, υπό την επίβλεψη του Ken Ehrlich. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Louis J. Horvits, ενώ το σενάριο επιμελούνται οι David Wild, Ken Ehrlich.
Recording Academy ιδρύθηκε το έτος 1957 και είναι ένας οργανισμός για μουσικούς, συνθέτες, παραγωγούς, μηχανικούς και ηχολήπτες η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της πολιτιστικής και μορφωτικής κατάστασης αλλά και της ποιότητας ζωής της μουσικής και των δημιουργών της. Παγκοσμίως γνωστή για τη διάκριση της στα Βραβεία Grammy ώς η πιο αξιόπιστη music brand , η Recording Academy είναι υπεύθυνη για μια πρωτοποριακή επαγγελματική ανάπτυξη, πολιτιστικό πλουτισμό, συνηγορία, εκπαίδευση καθώς και προγράμματα ανθρώπινης εξυπηρέτησης. Η Ακαδημία συνεχίζει να επικεντρώνεται στην αποστολή της, η οποία είναι να αναγνωρίζει τη μουσική υπεροχή, να υπερασπίζεται την ευημερία των μουσικών και να εξασφαλίσει τη μουσική ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού.

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου