13 Ιαν 2015

LAMB OF GOD: Γράφουν το 8ο album!

Ο drummer των Lamb Of GodChris Adler λέει ότι είναι εντυπωσιασμένος με την ποιότητα του υλικού που υπάρχει, καθώς το group συνεχίζει τα songwriting sessions για το 8ο studio album τους.
Ο frontman Randy Βlythe προηγουμένως είχε επιβεβαιώσει τη συνέχεια του Resolution του 2012, λέγοντας ότι ο νέος δίσκος θα έρθει μέσα στο 2015.


O Adler συνέχισε λέγοντας: “Eίναι εξαιρετικό. Νομίζω ότι η ιδέα να χαλαρώσουμε το 2014, να μην κάνουμε κάτι και να επιστρέψουμε μαζί περίπου τώρα για να δούμε τι γίνεται με είχε αγχώσει λίγο. Αλλά ως συνήθως όλοι είμαστε λίγο ανυπόμονοι και περιμένουμε πώς και πώς να jammάρουμε. Και το θέμα είναι ότι η φάση δεν ήταν: Hey, ο Willie έχει μια ιδέα και ο Mark έχει αυτό το cool solo που θέλει να προσθέσει πάνω και εντάξει. Και οι 2 ήρθαν με περίπου 50 διαφορετικές ιδέες για κομμάτια. Οπότε είχαμε πολύ και καλό υλικό, και έπρεπε να γίνει μια διαλογή. Είπαμε να διαλέξουμε τα 10-15-20 πράγματα που μας άρεζαν περισσότερο και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτά. Σα να λέμε, πάρε αυτό το γαμάτο σημείο από το 42 και ας το βάλουμε στο τραγούδι 6 για να γίνει ακόμα καλύτερο. Κάπως έτσι δουλεύει η διαδικασία όσο προχωράμε.”

Ο Αdler ακούει μια συνέχεια στο υλικό καθώς δημιουργείται και ανασυντίθεται:

“Πρόσεξα ότι τα παιδιά γράφουν πράγματα που βρίσκω τον εαυτό μου να τραγουδάει. Οι μελωδίες ήταν σα να υπήρχαν και μου βγαίνουν εύκολα. Είναι εξαιρετικό, καθώς το ακούω μένω εντυπωσιασμένος, είναι μέσα στο κεφάλι μου, με συναρπάζει. Και μόλις τελειώνω με αυτό, δε μπορώ να σας πω πώς πάει.
Ο στόχος μας είναι να μείνει σε σας όταν τελειώσει. Αυτή είναι όλη η ουσία, το να γράφεις πράγματα που μένουν στον ακροατή. Και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει.”

Οι Lamb of God θα επιστρέψουν στη Μεγάλη Βρετανία στα πλαίσια της live εμφάνισής του στο Download Festival στις 14 Ιουνίου.

Από το RockOverdose,
Και τον Ηλία ‘Nerevarine’ Κυτίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου