13 Ιουλ 2016

PHIL ANSELMO: Απαντάει στην ερώτηση αν θα μπορούσε ο Zakk Wylde να αντικαταστήσει τον Dimebag Darell σε ένα υποτιθέμενο reunion PANTERA


 Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου στο Diamond Pub Concert Hall στο Kentucky, ο πρώην τραγουδιστή των PANTERA και νυν των DOWN, Phil Anselmo, ρωτήθηκε για το αν θα μπορούσε ο κιθαρίστας Zakk Wylde (ex- OZZY,BLACK LABEL SOCIETY) να γεμίσει την θέση που άφησε κενή μετά το θάνατο του ο Dimebag Darell, σε ένα υποθετικό reunion των PANTERA.

 Η απάντησή του: “Ο Zakk είναι τόσο γαμάτος κιθαρίστας, αλλά νομίζω πως είναι διαφορετικός, με διαφορετικό στυλ. Επίσης, πρέπει να θυμηθείτε την τονικότητα, έχει έναν τελείως διαφορετικό τόνο από τον Dime. Ορίστε λοιπόν, υπάρχουν τόσα που μπορείς να πείς για τον Zakk για να μην καλύψει τη θέση, απλά να παίξει τα τραγούδια των PANTERA. Γιατί η θέση αυτή δεν καλύπτεται”.

 Και συνέχισε λέγοντας: “Μη σκεφτείς λάθος. O Zakk είναι εξαιρετικός κιθαριστάς, άνετος όσο τίποτα και μπορεί να ξεσκίζει στο παίξιμο του. Αλλά όπως του είπα και μετά από ένα show, κανείς δεν έχει τον τρόπο του Dime. Κανείς.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου