2 Αυγ 2016

Φήμες για επανασύνδεση και περιοδεία των αυθεντικών Smashing Pumpkins



 Πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον Billy Corgan να ανακοινώνει κάτι πραγματικά σπουδαίο για τους fans. Πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να έχουμε σύντομα μια ακόμα επανασύνδεση αυθεντικών μελών ενός συγκροτήματος, καθώς τα σενάρια για τους Smashing Pumpkins δίνουν και παίρνουν.



 Ο ηγέτης του συγκροτήματος Billy Corgan σε vlog του στο Facebook είπε: «Θα συμβεί κάτι μεγάλο. Υπάρχουν πλάνα και σχέδια. Προς το παρόν δε μπορώ να πω κάτι περισσότερο, αλλά πρόκειται για κάτι πολύ ενδιαφέρον». Κατά καιρούς τα αυθεντικά μέλη των Smashing Pumpkins έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να παίξουν ξανά μαζί. Άλλωστε, το 2015 ο drummer Jimmy Chamberlin έπαιξε με το group ενώ και ο κιθαρίστας James Iha έπραξε το ίδιο τον περασμένο Μάρτιο.



 Δηλώσεις περί επιστροφής της στη μπάντα έχει κάνει και η μπασίστρια D’ Arcy Wretzky, η οποία έχει πει πως θα συζητούσε αυτό το ενδεχόμενο. Σύμφωνα με πηγές, ο Billy Corgan προσπαθεί να κλείσει μια περιοδεία των αυθεντικών Smashing Pumpkins για το καλοκαίρι του 2017. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για τις πρώτες συναυλίες που θα δώσει το αυθεντικό line-up των Αμερικανών μετά το 2000.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου