19 Αυγ 2016

Σταματείστε ότι κάνετε και ακούστε το νέο κομμάτι των METALLICA!!!



 Επιτέλους έχουμε οριστικά νέα για το νέο άλμπουμ των METALLICA, το οποίο θα ονομάζεται "Hardwired... to self-destruct" θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου, θα αποτελείται από δύο CD και συνολικά 80 λεπτά μουσικής!

 Σύμφωνα με δήλωση του συγκροτήματος: "Το "Hardwired..." αντιπροσωπεύει την επόμενη φάση του ταξιδιού μας ως METALLICA και είμαστε ενθουσιασμένοι να το μοιραστούμε μαζί σας. Παραγωγός στο δίσκο είναι ο Greg Fidelman, μαζί με τον James Hetfield και τον Lard Ulrich, είναι το ενδέκατο στούντιο άλμπουμ μας και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία σε διάφορες εκδόσεις, περιλαμβάνοντας 12 τραγούδια σε διπλό CD, βινύλιο, digital download αλλά και μία deluxe edition που έχει τα riff τα οποία ήταν οι ρίζες του άλμπουμ. Όποιος προπαραγγελει το δίσκο από το Metallica.com, θα λάβει ένα link για να κατεβάσει αμέσως το κομμάτι "Hardwired".



Disc One


01. Hardwired
02. Atlas, Rise!
03. Now That We're Dead
04. Moth Into Flame
05. Am I Savage?
06. Halo On Fire



Disc Two

01. Confusion
02. Dream No More
03. ManUNkind
04. Here Comes Revenge
05. Murder One
06. Spit Out The Bone



Disc Three (Deluxe Edition Only)


01. Lords Of Summer
02. Riff Charge (Riff Origins)
03. N.W.O.B.H.M. A.T.M. (Riff Origins)
04. Tin Shot (Riff Origins)
05. Plow (Riff Origins)
06. Sawblade (Riff Origins)
07. RIP (Riff Origins)
08. Lima (Riff Origins)
09. 91 (Riff Origins)
10. MTO (Riff Origins)
11. RL72 (Riff Origins)
12. Frankenstein (Riff Origins)
13. CHI (Riff Origins)
14. X Dust (Riff Origins)




 Παρακολουθείστε από κάτω το επίσημο video για το "Hardwired". Το συγκρότημα έκανε το ντεμπούτο του κομματιού σε μία ζωντανή μετάδοση στο facebook, από το στούντιό τους στο San Rafael της California, όπου ο Ulrich και ο Rob Trujillo μίλησαν για το επερχόμενο άλμπουμ. Ο Ulrich μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα υπάρχει ένα pop-up μαγαζί στη Μιννεάπολη όπου θα παίξουν μία συναυλία το Σάββατο, αλλά και ότι το άλμπουμ δεν έχει ολοκληρωθεί εντελώς, αλλά αυτό θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.



by RockHard

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου