9 Ιουν 2016

LEMMY: Στο φως προειδοποίηση του κατά της ηρωίνης μετά από 22 χρόνια!

LEMMY: Στο φως προειδοποίηση του κατά της ηρωίνης μετά από 22 χρόνια!

 Μια πρώην δημοσιογράφος του Metal Hammer φανέρωσε ένα προσωπικό γράμμα από τον Lemmy Kilmister, είδωλο των Motörhead, που συντάχθηκε 22 χρόνια πριν, όταν εκείνος απάντησε σε ένα άρθρο που αυτή είχε γράψει για τους κινδύνους της ηρωίνης. Το άρθρο της Pippa Lang δημοσιεύτηκε στο Metal Hammer το 1994, που είχε ως αποτέλεσμα ο Lemmy να στείλει ένα ιδιόχειρο φαξ στο οποίο παρέθετε τις δικές του σκέψεις πάνω στο θέμα.

 Η δημοσιογράφος διηγείται στο Metal Talk: «Είχα γράψει για τις φριχτές συνέπειες της χρήσης του πιο απεχθούς ναρκωτικού στον κόσμο – την υποβάθμιση των junkie σε απόκληρους της κοινωνίας καθώς η κατάχρηση εξουσιάζει τη ζωή τους μην αφήνοντας για κάποιον/ κάτι άλλο».


 Προσθέτοντας ότι ανακαλύπτοντας ξανά το μήνυμα «ξέσπασε σε δάκρυα», συνεχίζει λέγοντας: «Θέλω να μοιραστώ το γράμμα του Lemmy μαζί σας, και πιστεύω ότι θα το ενέκρινε».


 Ο Lemmy της είχε γράψει: «Συγχαρητήρια για τη διατριβή σας πάνω στην ηρωίνη. Εδώ και 20 καταραμένα χρόνια λέω το ίδιο πράγμα, αλλά εκείνοι ξέρουν ‘περισσότερα’, και πάντα τη σνιφάρουν, δεν βαράνε ενέσεις, και πάντα το κάνουν μόνο το Σαββατοκύριακο, και πάντα σε κοιτάνε με τα κουτοπόνηρα ζωώδη μάτια και το αυτάρεσκο χαμόγελο τους – και πάντα πεθαίνουν μέσα σε μια λίμνη απ’ το δικό τους αίμα με εμβολές πίσω από τα γόνατα, και πάντα σου ραγίζουν τη ρημάδα την καρδιά. «Είναι το πιο γ****ένα ύπουλο ναρκωτικό στον κόσμο. Και αυτοί οι βλαμμένοι συγγραφείς ακόμα το ωραιοποιούν, και δεν καταλαβαίνω γιατί.«Πώς είναι ρομαντικό το να μεταμορφώνεσαι σε μια μικροκαμωμένη δουλοπρεπή αθλιότητα με ανοιχτές πληγές σ’ όλο σου το σώμα, άπλυτος και βρωμερός με μια βελόνα τριών εβδομάδων και τα δόντια σου να πέφτουν;»


 Πρόσθετε ότι είχε δει τουλάχιστον 300 φίλους του να πέφτουν θύματα της ηρωίνης, και διηγήθηκε μια εμπειρία του στο Λονδίνο: «Ένας τύπος πήγε στο Piccadilly για να ‘σκοράρει’, σφαδάζοντας στον πόνο, και γυρνώντας στο καφέ που ήμασταν, έτρεξε στην τουαλέτα για να φτιαχτεί – και δύο λεπτά αργότερα βγήκε περπατώντας ανάποδα, το πρόσωπο του μαύρο, τα μάτια του γυρισμένα, η γλώσσα του πρησμένη, τόσο παχιά που δε χωρούσε στο στόμα του. «Κάποιος μπάσταρδος του ‘χε πουλήσει ποντικοφάρμακο, δηλαδή σίγουρο θάνατο, του χαμογέλασε, πήρε τις 8 λίρες του και τον ξαπόστειλε, ξέρετε. Φόνος, έτσι; «Μ’ αυτούς λοιπόν έχετε να κάνετε. Όχι, όχι, όχι. Μην είστε λαπάδες. Μην ‘πείτε απλά όχι’, σπάστε τους τα γ****ένα δόντια. Θέλει να ‘πηδήξει’ τη ζωή τη δική σας καθώς και όλων όσων γνωρίζετε».


 Ο rock ήρωας έκλεισε λέγοντας: «Απλά σκέφτηκα να σας τα πω. Με αγάπη, Lemmy». Οι Motörhead κυκλοφορούν τη μαγνητοσκοπημένη συναυλία “Clean Your Clock” – που μαγνητοσκοπήθηκε εβδομάδες πριν από το θάνατο του Lemmy το Δεκέμβριο – στις 10 Ιουνίου. Η ζωή του και η προσφορά του θα εορταστεί στα Golden Gods του Metal Hammer αυτής της χρονιάς με μια εμφάνιση από τους φίλους του Phil Campbell και Mikkey Dee μαζί με τους Saxon.

lemmy-letter


Απο το Rock Overdose,
Και τον Γκουτσίδη Στέργιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου