7 Ιουν 2016

«Σπουδαία ακυκλοφόρητη μουσική του David Bowie» βρίσκεται στα σκαριά σύμφωνα με τον παραγωγό του Tony Visconti



 Ο παραγωγός του David Bowie Tony Visconti αποκάλυψε πως υπάρχει τεράστιος μουσικός πλούτος του David Bowie, ο οποίος πιθανότατα θα δει το φως της δημοσιότητας το επόμενο διάστημα.



 Μιλώντας στην εφημερίδα Evening Standard, ο Visconti τόνισε: «Νομίζω πως είναι απολύτως λογικό τα επόμενα χρόνια να ακούσετε άφθονο ακυκλοφόρητο υλικό από τα αρχεία του David Bowie. Βρίσκομαι σε συζητήσεις με το management του αλλά και με τη δισκογραφική του εταιρία. Θα υπάρξουν πολλά όμορφα πράγματα».


 Πάντως, ο παραγωγός απέφυγε να απαντήσει στο τι θα γίνει με τα 5 επιπλέον κομμάτια που ηχογράφησε ο ίδιος με τον Bowie κατά τη διάρκεια του κύκνειου άσματος του σπουδαίου μουσικού «Blackstar»: «Δεν έχω ακούσει ακόμα αυτά τα τραγούδια. Μπορεί να βοηθήσω το management ώστε να βρεθούν. Έχω μια ιδέα για το που μπορεί αυτά τα κομμάτια να βρίσκονται».


 Ο Visconti θεωρεί πιο πιθανό να δουν το φως της δημοσιότητας τραγούδια που ηχογραφήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια αλλά για διάφορους λόγους έμειναν έξω από τους δίσκους του Bowie. Χαρακτηριστική άλλωστε είναι η περίπτωση του ακυκλοφόρητου δίσκου «Toy», ο οποίος ηχογραφήθηκε το 2001, ανάμεσα στα LPs «Hours» και «Heathen».



 Το box-set «Five Years» που κυκλοφόρησε το 2015, περιελάμβανε ένα διπλό album από ακυκλοφόρητα κομμάτια του Bowie της περιόδου 1969 – 1973. Εικάζεται πως παρόμοιο υλικό θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο, πιθανότατα στη μορφή ενός ακόμη box-set.

by rockyourlife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου