14 Ιουν 2016

BRIAN JOHNSON: Πολύ πιθανή πλέον η επιστροφή του στους AC/DC!



 Ο τραγουδιστής των AC/DC Brian Johnson δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στη σκηνή μετά από τη δοκιμή που έκανε στο νέο ακουστικό μόνιτορ το οποίο προσφέρει δυνατότερο και καλύτερο ήχο ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο απώλειας της ακοής!



Μάλιστα ο Brian δήλωσε:

ΔΟΥΛΕΥΕΙ! Απλά δουλεύει πολύ καλά και δε γίνεται πάρα να συμφωνήσετε με αυτό! Ενθουσιάστηκα και εντυπωσιάστηκα που μπόρεσα να ακούσω μουσική ξανά όπως δεν είχα ακούσει για αρκετά χρόνια τώρα. Ανυπομονώ για το τελικό προϊόν ώστε να το χρησιμοποιήσω σε κάθε περίπτωση... Στην καθημερινή επικοινωνία, στο να πηγαίνω σε εστιατόρια με πολυκοσμία και θόρυβο, στο να εμφανίζομαι ζωντανά στη σκηνή!"


 Η μόνη ερώτηση είναι αν οι AC/DC θα δουλέψουν ξανά μαζί με τον Johnson τώρα που ξεκίνησαν τις εμφανίσεις με τον Axl Rose. Όπως είναι ήδη γνωστό, η μπάντα ακύρωσε 10 εμφανίσεις της στην Αμερική τον περασμένο Μάρτιο μετά από την προτροπή του γιατρού προς τον Johnson να σταματήσει τις live εμφανίσεις γιατί κινδύνευε να χάσει οριστικά την ακοή του. Έτσι η μπάντα ανακοίνωσε την αντικατάστασή του με τον Rose με τον οποίο οι AC/DC θα ολοκλήρωναν τη περιοδεία τους με τον νέο τραγουδιστή πλέον.



 Σίγουρα αυτά είναι καλά νέα για τους οπαδούς των AC/DC. Όπως και να έχει, υπάρχει μια τεράστια πιθανότητα ο Johnson να επιστρέψει και πάλι στη μπάντα!

Αναμένουμε!

by Rock Overdose

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου