7 Δεκ 2014

EUROPE: Παρουσίασαν το εξώφυλλο του War Of Kings!



Οι EUROPE παρουσίασαν το εξώφυλλο του ΝΕΟΥ τους δίσκου ο οποίος θα φέρει το τίτλο War Of Kings και θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2015!

"Φίλοι μας! Το εξώφυλλο του νέου δίσκου μας κυκλοφόρησε μόλις σήμερα. Είμαστε απίστευτα περήφανοι γι αυτόν τον δίσκο και ανυπομονούμε να τον ακούσετε."

- Joey, John, John, Mic, Ian / Europe


Οι Europe θα κυκλοφορήσουν το War Of Kings με τη UDR Records τον Μάρτιο του 2015. Οι Σουηδοί θρύλοι της rock, ηχογράφησαν το ολοκαίνουργιο άλμπουμ τους στα PanGaia Studios στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Παραγωγός είναι ο Dave Cobb και η επεξεργασία έγινε από τον John Netti. Το War Of Kings παρουσιάζει την πεντάδα όπου με αυτοπεποίθηση, μελωδία κι ένταση δημιούργησαν 11 κλασικά rock n' roll κομμάτια για το κοινό τους ανά τον κόσμο. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε ποικίλες μορφές όπως CD digipak, CD με διαμαντένια θήκη, LP βινύλιο και σε ψηφιακή μορφή για download. Θα κυκλοφορήσει στις 2 Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 4 Μαρτίου στην Ιαπωνία, στις 6 Μαρτίου στην Ευρώπη και στις 10 Μαρτίου στις Ημωμένες Πολιτείες.

Joey Tempest: "Το War Of Kings είναι ο δίσκος που πάντα θέλαμε να κάνουμε από τότε που ήμασταν μικροί κι ακούγαμε κυρίως μπάντες όπως οι Led Zeppelin, οι Deep Purple και οι Black Sabbath. Και μετά την υπέροχη παραγωγή του Dave Cobb που έκανε για τους Rival Sons, απλά έπρεπε να συνεργαστούμε μαζί του. Η περιπέτειά μας ακόμα συνεχίζεται! Είχαμε μεγάλο δρόμο αλλά θέλαμε να αποκαταστήσουμε τους Europe με τον κατάλληλο τρόπο. Μας πήρε 10 χρόνια κι αμέτρητες περιοδείες για την επανένωση, αλλά επιτέλους φτάσαμε και το κάναμε με τον δικό μας τρόπο!"

Τα μέλη των Europe είναι:

Joey Tempest – φωνητικά
John Norum – κιθάρα
John Leven – μπάσο
Mic Michaeli – πλήκτρα
Ian Haugland – ντραμς

War of Kings tracklist:

01. War Of Kings
02. Hole In My Pocket
03. The Second Day
04. Praise You
05. Nothin’ To Ya
06. California 405
07. Days Of Rock n Roll
08. Children Of The Mind
09. Rainbow Bridge
10. Angels (With Broken Hearts)
11. Light It Up
12. Bonus: Vasastan (Instrumental) - Digi & Japan releases

 

Απο το Rock Overdose,
Και τον Κωνσταντίνα Παπαστεργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου