23 Δεκ 2014

PHIL RUDD: "Θα επιστρέψω στους AC/DC & δε με νοιάζει σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι!"



Ο drummer του θρυλικού συγκροτήματος AC/DC, Phil Rudd, ο οποίος βρίσκεται εκτός φυλακής με εγγύηση εδώ και δύο μήνες, με τις κατηγορίες κατοχής κάνναβης και meth, μίλησε στο ONE News και αποκάλεσε τις κατηγορίες απέναντί του «γελοίες».
Ήταν ένα μεγάλο κεφάλι με τυρί και όλοι οι αρουραίοι βρήκαν την ευκαιρία να μαζευτούν να φάνε μια μπουκιά. Αυτή είναι η ζωή, αλλά δεν είμαι έτσι, είπε ο Rudd.
Θέλω τη δουλειά μου πίσω, θέλω τη φήμη μου πίσω. Και θα τα ξαναπάρω! Θα ξαναγυρίσω στους AC/DC και δε με νοιάζει σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι.

Όλοι ακούνε τα λάθος άτομα. Εμένα έπρεπε να ακούσουν. Είμαι καλός άνθρωπος και πολύ καλός drummer. Ρώτα τον Angus. Θα σου πει.
Αγνώστων στοιχείων άντρας υποστήριξε πως τον πλησίασε ο Rudd, όχι για να σκοτώσει δύο ανθρώπους, όπως είχε κυκλοφορήσει όταν συνελήφθη ο Rudd. Σύμφωνα με τη New Zealand Herald, o Rudd του προσέφερε 200.000 δολάρια και ένα από τα αυτοκίνητά του σαν αποζημίωση. Ο άντρας είπε ότι θεωρεί τον Rudd «έναν φοβερό τύπο» και ότι το όλο περιστατικό έγινε υπερβολή.
Η κατηγορία του επί πληρωμής φόνου αποσύρθηκε λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του στο σπίτι του στις 6 Νοεμβρίου.

Ο Rudd εξακολουθεί να στέκεται κατηγορούμενος με «απειλή να σκοτώσει» μετά από το τηλεφώνημά του σε έναν επιχειρηματία, στο οποίο απείλησε να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του.
Δικάσιμος για αυτήν την κατηγορία έχει οριστεί η 10η Φεβρουαρίου.
Τα νομικά του Rudd έχουν επιβαρύνει αρκετά τη θέση του με τους AC/DC. Αν και συμμετείχε στις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου Rock Or Bust, το συγκρότημα δεν είπε αν θα συμμετέχει στην παγκόσμια περιοδεία του χρόνου.

Από το Rock Overdose,
Και τον Γιάννης Πιτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου