1 Μαΐ 2017

Έκαναν Marilyn Manson στο Your Face Sounds Familiar του ANT1!



 Είχαμε μάθει από τις αρχές της εβδομάδας ότι στο Your Face Sounds Familiar του ANT1 ότι ένας από τους διαγωνιζόμενους θα κληθεί να μιμηθεί τον Marilyn Manson. Ο τύπος που το έκανε τελικά ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου που έκανε αξιοπρεπή δουλειά αν και το βάψιμο του ήταν λίγο περισσότερο black metal παρά Manson.

 To μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως όπως ήταν αναμενόμενο ήρθε στο σχολιασμό της εμφάνισης αμέσως μετά αφού δεν βλέπουμε συχνά τέτοια… θεάματα στην prime time της ελληνικής τηλεόρασης.

 Ο Νίκος Μουτσινάς δεν είπε πολλά τονίζοντας μόνο ότι του άρεσε η εμφάνιση. Ήρθε όμως μετά η Έλλη Κοκκίνου να δώσει ρεσιτάλ δίνοντας συγχαρητήρια στον παίκτη που κατάφερε να μιμηθεί αυτόν «τον σιχαμένο τον Manson που κατέστρεψε ένα εξαιρετικό τραγούδι».

 Στο ίδιο ύφος και ο Σταμάτης Φασουλής που είπε: «Σε αυτό το σιχαμένο πλάσμα ήσουν εξαιρετικός. Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις αυτό τέρας. Αυτός ο άνθρωπος έχει πολλά προβλήματα το καθολικό σχολείο τον έκανε να μισήσει τον θεό. Αυτό το τέρας το έκανε πολύ καλά».

 Αυτός που υπερασπίστηκε τον Manson ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος που τον χαρακτήρισε εξαιρετικό καλλιτέχνη και έπλεξε το εγκώμιο του.  Δείτε την εμφάνιση και τα σχόλια στο βίντεο που ακολουθεί:



by ROXX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου