11 Οκτ 2014

SCORPIONS: ΧΡΥΣΟ το "MTV Unplugged - Live In Athens"



 Οι Σκορπιοί τα κατάφεραν για άλλη μια φορά. Η ηχογράφηση του MTV Unplugged στην Αθήνα πήρε το χρυσό στη Γερμανία. Στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2013, το συγκρότημα έδωσε την πρώτη υπαίθρια MTV Unplugged συναυλία, στο Θέατρο Λυκαβηττού. Manfred Rolef (αντιπρόεδρος της GSA Label Group): «Όλα όσα αγγίζουν οι Scorpions γίνονται χρυσός. Όπως και το MTV Unplugged τους. Χαιρόμαστε που φτάσαμε στο χρυσό. Επόμενος στόχος μας, το πλατινένιο. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης το MTV Europe και το Music for Millions της RTL για τη σπουδαία συνεργασία.»
Mara Ridder-Reichert: εκ μέρους του MTV: «Η συνεργασία όλων σε αυτό το εξαίσιο πρότζεκτ του MTV Unplugged ήταν πολύ έντονη. Το MTV και οι Scorpions, δύο παγκόσμια ονόματα, που κατάφεραν να κάνουν το MTV Unplugged του γερμανικού συγκροτήματος παγκόσμια επιτυχία. Μπορούμε να χτίσουμε γύρω από αυτήν την επιτυχία». Ο Sebastian Kahlich (επικεφαλής πωλήσεων MTV και VIVA) προσθέτει: «Το όνομα MTV Unplugged αποδείχθηκε ξανά μια συνταγή για επιτυχία στην Γερμανία. Ευχαριστούμε τους Scorpions για τη συμμετοχή, την Sony Music, και τους συνεργάτες στην RTL».

Ο Uli Mücke (Music for Millions) λέει: «Όντας ένα από τα πρώτα πρότζεκτ για την εταιρεία, ιδρυμένη από την RTL το 2013, η Music for Millions είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτήν την κοινή επιτυχία με την Sony Music και την Viacom»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου