26 Οκτ 2014

Νέο άλμπουμ, περιοδεία και τέλος για τους Black Sabbath λέει ο Ozzy

ozzy_01


Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που μέσω του Ozzy Osbourne μάθαμε ότι οι Black Sabbath θα ηχογραφήσουν ένα ακόμα άλμπουμ, λογικά μέσα στο 2015.
Σύμφωνα με τον Ozzy λοιπόν, σε νέα συνέντευξη του, αυτό θα είναι το τελευταίο άλμπουμ για τη μπάντα και η τελευταία περιοδεία, ενώ ελπίζει ότι θα είναι μαζί τους και ο Bill Ward.
Θα κάνω ένα ακόμα άλμπουμ με τους Black Sabbath, μία ακόμα περιοδεία με τους Black Sabbath και μετά από αυτά νομίζω ότι θα αποσυρθούμε. Στη συνέχεια θα ασχοληθώ με τη solo καριέρα μου.
Είμαι χαρούμενος που κάναμε αυτά που κάναμε με τους Black Sabbath. Πρώτον γιατί είχαμε για πρώτη φορά στην καριέρα μας νούμερο ένα άλμπουμ και δεύτερον γιατί πιστεύω ότι θα τελειώσουμε με χαρούμενο τρόπο. Το μοναδικό στοιχείο που με θλίβει είναι ότι ο Bill Ward δεν ήταν μαζί μας, για λόγους που νομίζω ότι ήταν οικονομικοί ή κάτι τέτοιο.

Θα ήταν σπουδαίο αν έλυνε όλα τα προβλήματα και ήταν μαζί μας για το επόμενο άλμπουμ. Θα ήταν ένας ωραίος τρόπος να τελειώσουμε την πορεία μας ως Black Sabbath αι να γιορτάσουμε όσα πετύχαμε. “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου