13 Απρ 2019

Γέφυρα και... παγκάκι Black Sabbath αποκτά το Μπέρμιγχαμ



Το Μπέρμιγχαμ, η πόλη που «γέννησε» τους Black Sabbath, τιμά το εμβληματικό μέταλ γκρουπ δίνοντάς το όνομά του σε γέφυρα της πόλης!

Σύμφωνα με το Birmingham Mail υπάρχει πλάνο να τοποθετηθεί επίσης και ένα ατσάλινο παγκάκι, το «Metal Bench» στη γέφυρα απεικονίζοντας το αρχικό lineup του μέταλ γκρουπ, δηλαδή τους: Όζι Όσμπορν, Τόνι Αϊόμι, Μπιλ Γουόρντ και Γκίζερ Μπάτλερ με χαραγμένη πάνω του τη φράση: «Geezer. Ozzy. Tony. Bill. Made in Birmingham 1968».

Η γέφυρα που θα μετονομαστεί σε Black Sabbath βρίσκεται στη Broad Street στο κέντρο της πόλης όπως και η «Walk Οf Stars», η «Λεωφόρος της Δόξας» του Μπέρμιγχαμ με τα αστέρια διάσημων ανθρώπων που κατάγονται από αυτό. Ήρθε η ώρα λοιπόν και οι Black Sabbath να αποκτήσουν ως μπάντα το δικό τους αστέρι στη βρετανική «λεωφόρο της δόξας» αν και τα τρία από τα τέσσερα μέλη (Όζι, Τόνι, Γκίζερ) έχουν ήδη το αστέρι τους στο «Walk Οf Stars».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ιδέα και η υλοποίησή της ανήκει στον Αιγύπτιο αρχιτέκτονα Μοχάμεντ Οσάμα ο οποίος ζει και εργάζεται στο Ντουμπάι και είναι μεγάλος φαν των Black Sabbath. «Το όραμά μου είναι να επανενώσω τα τέσσερα αρχικά μέλη του γκρουπ στα αποκαλυπτήρια των αστεριών και του πάγκου. Και εννοώ απλά να τους δούμε και πάλι μαζί στην γενέτειρά τους, χωρίς συναυλίες ή κάτι τέτοιο», δηλώνει ο Μοχάμεντ.

Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι το δημοτικό συμβούλιο της πόλης να δώσει το πράσινο φως για το σχέδιο του Οσάμα.

by Reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου