18 Ιαν 2019

Πως οι AC/DC έκαναν ένα δυναμικό comeback με το «Blow Up Your Video»




 Αναμφίβολα κανένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της εποχής του Brian Johnson έφτασε με μικρότερο fanfare από το Blow Up Your Video των AC/DC, το οποίο βγήκε στις 18 Ιανουαρίου 1988.

 Τα προηγούμενα δύο studio άλμπουμ των AC/DC, το Flick of the Switch του 1983 και το Fly on the Wall του 1985, είχαν συγκρατήσει και τα δύο σε σύγκριση με προηγούμενους μέγα-θριάμβους For Those About to Rock και Back in Black δημιουργικά μιλώντας. Στην πραγματικότητα, αν δεν ήταν για το Who Made Who, το soundtrack-come-greatest hit για να αυξήσει το εμπορικό προφίλ της μπάντας, η καριέρα τους θα μπορούσε να ήταν σε κάποιο πραγματικό κίνδυνο.

 Υπήρχαν πολλά προβλήματα που συμβάλλουν στην πτώση των AC/DC από την επιείκεια - κλιμάκωση του αλκοολισμού Malcolm Young, Η εκτόξευση του Phil Rudd ακόμη και την εφησύχαση, σίγουρα - αλλά ίσως το πιο προφανές από αυτά που απευθύνεται στο Blow Up Your Video φέρνει πίσω έναν πραγματικό παραγωγό να συνεργαστεί με το συγκρότημα στο στούντιο. Και ποιος καλύτερα να βάλει τα αγόρια στην ευχάριστη θέση να βάλουν των κώλο τους και να φτιάξουν ένα άλμπουμ από τους Vanda & Young που είχαν βοηθήσει στα πέντε πρώτα άλμπουμ τους να αποδώσουν καρπούς;

 Δούλεψε, ως επί το πλείστων.


Παρακολουθήστε το βίντεο "Heatseeker" των AC/DC


by ultimate classic rock

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου