18 Απρ 2018

Ο Nick Mason θα εκτελέσει κομμάτια από την πρώιμη εποχή των Pink Floyd με τη νέα μπάντα του, τους Saucerful Of Secrets




 Ο μύθος τον Pink Floyd, Nick Mason, έχει σχηματίσει μια ενδιαφέρουσα νέα μπάντα που ονομάζεται Saucerful Of Secrets .

 Το πέντε κομμάτι θα εκτελέσει αποκλειστικά της πρώιμης δουλειάς τον Pink Floyd, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών από το The Piper At The Gates of Dawn και το 'A Saucerful Of Secrets' σε τέσσερις εξαιρετικά οικείες εμφανίσεις στο Λονδίνο τον επόμενο μήνα.

 Ξεκινούν με μια ημερομηνία στο Camden Dingwalls με χωρητικότητα 500 καναλιών την Κυριακή 20 Μαΐου και ακολουθούν το με ένα τρίο των εκπομπών 250 δυνατοτήτων στο The Half Moon στο Putney τη Δευτέρα (21η), Τετάρτη (23η) και Πέμπτη (24η) .

Όλα τα εισιτήρια πωλούνται τώρα.

Nick Mason το 1971 © REX / Shutterstock

 Ο Nick Mason είναι το πνευματικό τέκνο του πρώην κιθαριστή Blockheads, Lee Harris, που από το 2016 πρότεινε να βρεθεί μια ομάδα μαζί γύρω από τον Nick Mason και τον αγαπημένο συνθέτη του Pink Floyd / David Gilmour, Guy Pratt.

 Για να αποστασιοποιηθούν από τους Roger Waters και τις ζωντανές λίστες του David Gilmour, η ιδέα ήταν να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στα εμβρυϊκά χρόνια του Pink Floyd από το 1967 έως το 1972.

 Με τον Nick Mason στο πλοίο, ολοκλήρωσαν το μυστικό του Nick Mason με το Gary Kemp του Spandau Ballet στις κιθάρες και τον μουσικό παραγωγό / συνθέτη Dom Beken στα πληκτρολόγια.

 Οι τέσσερις συναυλίες τον Μάιο θα είναι η πρώτη ζωντανή μουσική εκδρομή του Nick Mason από την ιστορική συναυλία του Live Pink του Pink Floyd στο Hyde Park του Λονδίνου το 2005. Ο Nick, φυσικά, είναι ιδρυτής και το μόνο σταθερό μέλος του Pink Floyd, καθώς και όλα τα live shows τους.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets :

ΜΑΙΟΣ 2018
Camden Dingwalls - Κυρ 20ο
Putney, The Half Moon - Δευ 21η
Putney, The Half Moon - Τετ 23ο
Putney, The Half Moon - Πέμπ 24η

Τα εισιτήρια εξαντλούνται τώρα



by PLANET ROCK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου